Kennel

Vår stjerne er og vil alltid være Gypsy Queen. Hun fik 4 kull som alle utmerket seg positivt i både konkurranser og på hjemmebane. Hun var den første vi valgte å avle på og slik sett kan man si at hun startet kennelen. Vi har beholdt noen av valpene hennes og disse viderefører arven etter denne fantastiske tispen.

Gypsy Queen gikk bort i 2015, men lever videre i 1. generasjon Gypsy Princess og 2.generasjon Gypsy Style. Disse tispene har fått noen kull som også har gjort det svært bra.

Oppvekstmiljø

Alle valpene våre har et svært godt utgangspunkt ettersom de kommer fra solide foreldre med gode gener. Men gener er ikke alt. Man må også sørge for at valpene får en god start på livet. De trenger mye tid sammen med mammaen sin i rolige omgivelser. I tillegg så må de få utfordringer og oppleve mer av det som skjer utenfor huset, gjerne sammen med mammaen.

Når er små så tar de fort til seg nye inntrykk og de fleste av valpene er nysgjerrige istedenfor redde. Så ved å la dem oppleve mye forskjellig og mye nytt, får man trygge hunder som trives i mange forskjellige miljøer.

Dette er årsaken til at vi tar med oss valpene rundt omkring i Norge når vi er ute å reiser. Vi har en stor bobil, med god plass til mange små. De lærer å gå i bånd fra de er ganske unge og de lærer å tåle høye lyder, motordur og mye annet.

Hvis vi ikke har muligheten til å reise når vi har valper i hus, så tar vi dem med i forskjellige bymiljøer og ute på landsbyen. Man behøver ikke å reise langt for å kunne finne et variert miljø for å trene valper og unghunder. Vi er opptatt av at denne jobben fortsettes når hunden finner en ny eier. Så vi tilbyr veiledning via telefon og via nett (skype) til alle de som kjøper hund hos oss.

Alltid rom til våre ”valper

Alle som kjøper valper hos oss må skrive under på at vi skal kontaktes før hunden skal avlives eller omplasseres. Vi vet at ting kan skje som kan gjøre det vanskelig eller umulig å beholde hunden eller hunden kan bli syk.

For oss er det viktig å følge hunden i hele dens levetid og vi har tatt imot voksne hunder som har måtte omplasseres grunnet allergi eller sykdom hos eierne.